TARIFE

  TARIFE   CONT  PROPRIU - 2022

                                                                                                                 Tarifele sunt exprimate in RON (cazare) cu TVA inclus.

Perioada

01.05-10.06

16.09-01.10

11.06-30.06

01.09-15.09

01.07-31.08

  Zi/Camera       dubla

150 lei

190 lei

270 lei

Zi/ Camera single

 

140 lei

180 lei

250 lei

Zi/Apartament

(maxim 3 pers)

        220 lei

260 lei

340 lei

MIC DEJUN

Tarif /zi/pers

25 lei

25 lei

25 lei

PRANZ

Tarif minim/zi/pers

45 lei

45 lei

45 lei

CINA

Tarif minim/zi/pers

35 lei

35 lei

35 lei

Pat

Suplimentar

50 lei/zi

   

60 lei/zi

 

80 lei/zi

 

 

Facilitati:

  • Copiii pana la varsta de 10 ani beneficiaza de cazare gratuita (fara pat suplimentar).
  • Consultatia medicala efectuata de medicul specialist este gratuita.
  • Pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie se acorda 4 proceduri cu exceptia urmatoarelor proceduri: baia de namol, masaj, drenaj limfatic, dus subacval si parafina care se efectueaza contracost.
  • Masa (mic dejun, pranz, cina) se serveste in regim fisa cont si se scade in fiecare zi valoarea aferenta produselor consumate din lista de meniu.

 

                                                                                                                              REZERVA ACUM

MENTIUNI:

- micul dejun nu mai este inclus in cazare fiind optional;

- mic dejun, pranz si cina se pot servi in regim a la carte alimentandu-se fisa cont, din care zilnic se va scadea valoarea aferenta produselor consumate din lista de meniu;

 

Referitor la baza de tratament va informam ca procedura de gimnastica medicala in bazin nu se poate efectua intrucat se efectueaza rapoarte de expertiza in vederea punerii acestora in functiune. In momentul in care sunt in stare de functionare va vom anunta. Ca alternativa se ofera bai la cada cu apa sarata de ghiol si gimnastica la sala de kinetoterapie.

Venim in completarea ofertei noastre si oferim 4 proceduri / zi /persoana cu exceptia urmatoarelor proceduri: baia de namol, masaj, drenaj limfatic, dus subacval si parafina, daca veniti cu bilet de trimitere de la medicul de familie si cardul de sanatate.Programul in baza de tratament este de Luni pana Vineri intre orele 8:30-16:30.Sambata si Duminica nu se face tratament.

Consultatiile medicale se fac in ziua intrarii cu mentiunea ca se pot efectua un anumit numar de consultatii , restul pacientilor veniti peste acest numar vor fi programati pentru a doua zi.

Deasemenea va informam ca in ziua de vineri a saptamanii nu se fac consultatii medicale in schimb acestea se desfasoara duminica.

Tinand cont de recomandarile Ministerului Sanatatii din Romania s-a decis instituirea obligatiei purtarii mastii de protectie doar în cadrul bazei de tratament unde aglomerarea de persoane si mediul specific creează premisele raspandirii rapide a oricarui agent patogen. 

REZERVA ACUM